Over DigiD

Wanneer u in het gemeentehuis aan het loket een uittreksel of ander gemeenteproduct aanvraagt, moet u zich identificeren met uw legitimatiebewijs. Op internet bestaat die mogelijkheid niet. Om toch digitaal zaken te kunnen doen met de overheid, is DigiD ontwikkeld.

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op aanvraag ontvangt u van DigiD hiervoor een inlogcode. Voortaan kunt u met één inlogcode terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen. U kunt bijvoorbeeld al terecht bij de gemeente, de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank. De gemeente Noordwijk werkt met DigiD. Wilt u meer weten of een DigiD aanvragen? Kijk dan op www.digid.nl. 

U bevindt zich hier : Home > Over DigiD
Lees deze pagina voor

Klantcontactcentrum

Contact opnemen

T (071) 36 60 000
gemeente@noordwijk.nl

Meer contactgegevens

Bezoekadres

Voorstraat 42
2201 HW Noordwijk

Publieksbalies

Afspraak maken
Openingstijden

DigiD logo

Gebruik DigiD

Om online zaken te doen met de gemeente, is het belangrijk dat u zich kunt legitimeren. Bij de gemeente Noordwijk kunt u inloggen met uw DigiD inlogcode. DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren.

Vraag hier uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord aan