Nieuwe woonwijk Offem Zuid

Overzichtstekening Offen ZuidOffem Zuid is een gebied aan de oostelijke kant van Noordwijk. Het gebied wordt gebruikt voor woningbouw. Op dit moment worden alle voorbereidingen hiervoor gedaan. Er wordt bijvoorbeeld archeologisch, flora- en fauna onderzoek gedaan en het bestemmingsplan moet aangepast worden via een officiële procedure.

Ligging Offem Zuid

Offem Zuid wordt begrensd door de provinciale weg N206, de Beeklaan (N451), de Herenweg en watergang de Woensdagse Watering. De naam Offem Zuid verwijst naar het lommerrijke landgoed Offem dat aan het plangebied grenst. Het plangebied omvat een oppervlakte van circa 27 hectare.

Website en nieuwsbrief projectontwikkelaar

In Offem Zuid komen totaal ongeveer 750 woningen, gerealiseerd door 3 ontwikkelaars. Daarvan ontwikkelt BPD samen met Van Rhijn Bouw er zo'n 240. Zoals het er nu naar uitziet, start de verkoop in het voorjaar van 2017. Voor meer informatie over de start verkoop kunt u terecht op de website van de ontwikkelaar en/of meld u zich aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden gemeentelijke nieuwsbrief

Wilt u graag tijdens het hele proces op de hoogte gehouden worden van nieuws en ontwikkelingen rondom Offem Zuid? Dat kan! Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Let op. U ontvangt ter bevestiging een e-mail. Vergeet niet te bevestigen. Deze nieuwsbrief verschijnt minimaal één keer per kwartaal en eventueel tussentijds als er actuele informatie te melden is.

Laatste editie gemeentelijke nieuwsbrief

Via onderstaande link gaat u naar de laatste webversie van de nieuwsbrief over het project Offem Zuid.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit project dan kunt u terecht bij de projectleider Mathy van Schie of de projectassistent Yvonne Wullink. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum of een e-mail sturen naar het projectteam.
E-mail: offemzuid@noordwijk.nl

U bevindt zich hier : Home > Wonen > Nieuwe woonwijk Offem Zuid
Lees deze pagina voor
OndernemenDigitale balie

Logo Noordwijk European City of Sport 2017

Contact

(071) 36 60 000
gemeente@noordwijk.nl

Bezoekadres

Voorstraat 42
2201 HW Noordwijk
Contactgegevens

Publieksbalies

Openingstijden
Afspraak maken
Lokaal Loket 

Logo Noordwijk Marketing - Visitor info Noordwijk